Algemeen

Win een Mary Kay bon en de WaSH BruSH deze moederdag

By  | 

Deze moederdag geven wij twee geweldige kado’s weg. Samen 50 euro waard! Ilvie, bekend van blog IlviesLifeStyle en als Mary Kay beauty consulent, en ik hebben een geweldige winactie. Een Mary Kay kadobon die 30 euro waard is. Plus de WaSH BrusH: een unieke doucheborstel voor moeiteloos ontklitten van je haar.

winactie washbrush mary kay

WIN DE WASH BRUSH

Ik was er al een poos mee bezig. Deze geweldige nieuwe doucheborstel verkrijgbaar maken. En nu is deze nieuwe detangle tool verkrijgbaar. De WaSH BruSH. Ik wil zo graag een moeder hiermee in het zonnetje zetten. Want deze wasborstel maakt het hectische leven zo veel gemakkelijker. Sluit het aan op je doucheslang en het water stroomt door de borstel. Ook je kinderen zullen hier blij mee zijn! Geschikt voor alle haartype. Geweldig voor kroes en krullend haar. WASH, BRUSH AND GO!

wash brush uitleg2

In het WaSH BruSH-filmpje kan je goed zien hoe het werkt. Deze doucheborstel kost normaal € 19,95. Maar ik geef hem helemaal gratis weg aan een gelukkige lezer.

WIN DE MARY KAY KADOBON

Ilvie geeft een kadobon met een waarde van 30 euro. Deze kan je besteden bij Mary Kay. Denk aan luxe huidverzorgingsartikelen, make-up geschikt voor verschillende huidtypes, chique parfums en meer!

ilvie

DIT MOET JE DOEN OM KANS TE MAKEN OP HET WINPAKKET
  1.  Schrijf je in op de blog van Ilvie, IlviesLifestyle. Ga hiervoor naar de website en voer boven ‘follow’ je email adres in.
  2. Schrijf je in op Lang Kroeshaar via de link. Na inschrijven ontvang je een mail van FeedBurner om je inschrijving te bevestigen.
    Ben je al ingeschreven? Stuur dan een mail naar info@langkroeshaar.nl
  3. Check de Facebook van Ilvie, Mrlvaaa’s Mary Kay Cosmetics, Wimperextenstions & Nails, en van Lang Kroeshaar. Vind je die leuk? Like het dan.

Ook niet-mama’s mogen mee doen aan deze giveaway. Het zou leuk zijn als je je kado geeft of deelt met je eigen mama, een lieve vriendin of zus die moeder is of een andere moeder in je omgeving.

Heb je je tijdens het event Face-Up op 23 april in Delft je met je mail adres ingeschreven? Dan doen je ook automatisch mee aan deze winactie.

De winnaar krijgt de WaSH BruSH van mij toegestuurd. Voor de kadobon breng ik je in contact met Ilvie. Ilvie zorgt ervoor dat jij de kadobon krijgt.

Let op: de winactie is verlengd. Je hebt een week langer de tijd om mee te doen. De winactie sluit 17 juni 2016.

MEER OVER ILVIE EN MARY KAY 

Wil je meer over Ilvie weten? Check dan haar blog, IlviesLifeStyle en Facebook pagina. Sinds kort vlogt Ilvie ook op haar YouTube kanaal Ilvies Lyfestyle.

MEER OVER LANG KROESHAAR EN DE WASH BRUSH

Wil je meer weten over de wasborstel, WaSH BruSH? Check dan de WaSH BruSH-website.

Je kan op mijn blog, Lang Kroeshaar, veel tips krijgen over het ontklitten van kroeshaar. Zoals een van mijn gouden regels: Ontklit je haar met liefde en geduld en andere gouden regels voor lang en gezond haar.

Good luck!

handtekening

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *