Algemeen

Twist-out met As I Am Naturally en winactie t.w.v 70 euro

By  | 

Ik heb de As I Am Naturally producten mogen test. Ik heb ze gebruikt voor mijn favoriete hairstyle, de twist-out. En het is perfect gelukt. Ik leg je stap voor stap uit hoe ik dit heb gedaan. En als kers op de taart mag ik een duur pakketje weggeven namens Pakshop; de As I Am haarproducten met een waarde van 70 euro! Dit zijn hoog kwalitatieve haarproducten voor gezond en sterk kroes en krullend haar, dus passen goed in jouw gezonde haarroutine.

 

Ik ben een geluksvogel. Want ik heb een nieuw product mogen uitproberen die mij een geweldige twist-out gaven. En ik mag een van jullie het pakketje cadeau geven, zodat jij ook deze twist-out of andere mooie haarstylen kan maken. Plus je haar blijft gezond en wordt lang.

ZO KRIJG IK DE PREFECTE TWIST-OUT MET AS I AM NATURALLY
 1. Shampoo of co-wash met As I Am Coconut CoWash
  Ik maak mijn haar en hoofdhuid eerst schoon met een shampoo voor droog haar of kroes of krullend haar. Gebruik je liever een conditioner om je haar te wassen? Dat kan ook. Let er wel op dat de conditioner je haar en hoofdhuid echt schoon maakt. Want anders blijft je haar duf en dof. De As I Am Naturally CoWash is een geschikte conditioner voor het verwijderden van build-up.
 2. Deep condition met As I Am Hydration Elation Intensive Conditioner
  Ik verdeel mijn haar in 8 delen want ik heb dik, halflang haar. In elk gedeelte smeer ik wat Hydration Elation. Ik verdeel het product goed. Dit doe ik door van boven naar beneden met mijn vingers door mijn haar te gaan. Ik doe hierna 2 douchekappen over mijn haar en laat het minimaal 30 minuten intrekken. Hierna was ik het uit en tegelijkertijd borstel ik mijn haar. Ik gebruik de WaSH BruSH om mijn haar goed te ontklitten. Als ik klaar ben doe ik weer de douchemuts op mijn hoofd, zodat het vocht zo lang mogelijk in mijn haar blijft.
  AS I AM TWIST OUT LANG KROESHAAR2
 3. Twist en moisturize met As I Am DoubleButter Cream
  Mijn haar zit nog onder de douchemuts. Ik pak hier elke keer een pluk haar uit. En smeer dan een beetje DoubleButter Cream erin. Ik heb droge punten dus hier smeer ik wat sheabutter in. Van het plukje maak ik een twist. Ik heb uiteindelijk zeker 40 twists. Mijn twist zijn nu nog steeds vochtig en krimpen erg in. Ik maak met mijn twists een updo of ik doe het makkelijk in een staartje. ’s Avonds maak ik soms een paar grote vlechten, zodat de twists niet pluizen en minder krimpen.
 4.  Twists losmaken voor de twist-out
  Na 3 over meer dagen maak ik mijn twist 1 voor 1 los. Ik heb dan een vrolijke bos met gedefinieerde krullen. Soms wil ik wat minder kruldefinitie en dan ontwar ik de krullen voorzichtig met mijn vingers. Met mijn makkelijke, speciale techniek blijven mijn twist-out 1 week mooi.

In deze review over As I Am Naturally vind je veel meer informatie over de As I Am Naturally producten.

WIN HAARPRODUCTEN VAN AS I AM NATURALLY T.W.V. 70 EURO

Namens Pakshop mag ik een pakket weggeven. Daarin zit in de:

 • As I Am Naturally Coconut CoWash
 • As I Am Naturally Hydration Elation Intensive Conditioner
 • As I Am Naturally DoubleButter Cream

Samen een waarde van bij 70 euro.

ZO MAAK JE KANS OP DEZE GIVEAWAY
 • Schrijf je in op Lang Kroeshaar.
  Ben je al ingeschreven? Stuur dan een mail naar info@langkroeshaar.nl met in als onderwerp ‘As I Am winactie van 70 euro’.
 • Check de Lang Kroeshaar Facebook-page. Vind je het leuk? Like het dan.
  Heb je geen Facebook acount? Laat me dit weten door een mail te sturen naar info@langkroeshaar.nl met als onderwerp ‘As I Am winactie van 70 euro’.

Uit de deelnemers trek ik 1 gelukkige winnaar. De winactie sluit op 30 juni 2016 om 23.59 uur.

KORTINGSCODE

Speciaal voor Lang Kroeshaar-lezers geeft Pakshop een kortingscode. Gebruik als actiecode langkroeshaar om 5% korting te krijgen. Deze code is geldig t/m 31 juli 2016.

Welke product geeft jou een mooie twist-out?

handtekening

Deze post is in samenwerken met Pakshop tot stand gekomen en bevat mijn persoonlijke en eerlijke mening. Zie ook de Lang Kroeshaar disclaimer.logo samenwerking

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *