Over

Ik zal me kort voorstellen. Ik ben Delia, de dame achter Lang Kroeshaar.
Ik heb een passie van natuurlijk kroes en krullend haar. Maar ik ben ook wetenschapper.
Samen een perfecte match om erachter te kunnen komen hoe ik
lang en gezond kroeshaar kan krijgen.

Ik heb in de loop van de tijd al veel geleerd. Deze kennis wil ik met jouw delen!
En laten we eerlijk zijn…er is nog veel meer te leren. Ik wil dit samen met jouw doen.

Op deze blog krijg je alle informatie die jij nodig hebt om gezond en lang kroeshaar te krijgen.
Zie het als een gids, die jouw de weg leidt.
Met als startpunt de 10 GOUDEN regels voor lang en gezond kroeshaar.

Volg deze blog door je in te schrijven voor mijn nieuwste post. En natuurlijk ook via social media: Facebook, Google+, Instagram en Pinterest. Doe het zeker, want er komen leuke dingen aan!

Ok, genoeg over mij! Vertel wat over jezelf!
Hoe doe je dit? Door een reactie achter te laten op de posts, via mijn social media of vul het contactformulier hieronder in.

Wil je een keer met een interview of iets anders op deze blog komen? Of heb je een specifieke vraag?
Laat het maar weten! Je weet hoe je me kan vinden. Tot snel!

handtekening

 

DISCLAIMER

Lang Kroeshaar is een website van die ik zelf onderhoud. Ik plaats hier mijn eigen foto’s en de schrijf zelf de tekst. Vind je mijn foto leuk en wil je die gebruiken voor bijvoorbeeld je website of flyer? Of wil je een stukje tekst citeren? Wat leuk! Maar voordat je het gebruikt, neem dan eerst contact op met mij voor goedkeuring. Er kunnen voorwaarden aan verbonden zijn. Stuur hiervoor een mail naar info@langkroeshaar.nl.

Ik vind het belangrijk om te benadrukken dat Lang Kroeshaar een onafhankelijke website. Het is een persoonlijke visie van mij, ontstaan door me te verdiepen in haar en haarverzorging, het volgen van workshops van experts en mijn eigen 10+ jaren ervaring. Sommige posts zijn tot stand gekomen door een samenwerking aan te gaan met een bedrijf. Dit is leuk, want dit geeft me de kans andere producten te ontdekken, mijn kennis te verbreden en dit met jullie te delen. Ook in deze posts geef ik mijn eerlijke mening. Op Lang Kroeshaar staat dus alleen informatie waar ik volledig achter sta.

Posts met samenwerkingen zijn te herkennen aan het logo logo samenwerking lang kroeshaar

Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht