Algemeen

Natural hair weekend: 3 en 4 december

By  | 

3 en 4 december staat voor mij in het teken van natural hair events voor de hele familie. Zaterdag 3 december namelijk het Locked & Loose event kids edition in Rotterdam in het Wereldmuseum. En zondag 4 december het Pearl event in Utrecht Jaarbeurs. Je kunt dus alle kanten op en niemand hoeft thuis te blijven.

 

LOCKED & LOOSE KIDS EDITION

Het Locked & Loose event is voor mij niet nieuw. Ik heb de dames achter het Locked & Loose event al eens geïnterviewd. Toen in een andere bezetting. En ben bij vele edities geweest. Dit maal al weer de 5de editie. In een nieuw jasje. Want in deze editie speciale aandacht voor de kinderen! Super goed initiatief. Hoe beter het denkbeeld over beauty te veranderen, dan door te beginnen met de kids. En uit eigen ervaring weet ik dat het niet altijd  makkelijk is je als donker meisje met kroeshaar trots te voelen. Rolmodellen zijn hierbij belangrijk.

Voor de kinderen is er een magic/fashion show, voorleessessie door Mylo Freeman (heb ik een boek van) en een kids art workshop. En ze kunnen lekker dansen met Skitta. Verder de ouders is er onder andere een workshop hoe je haren voor kinderen kan kammen door onder andere de geweldige Youtuber Shanillia26 en Aubrey Daniel. Hier ben ik echt benieuwd naar. Zouden ze aan de WaSH BruSH hebben gedacht 😉 ?

Oh ja, en er is een tentoonstelling van Afrika010. En presentatie van de nieuwe Black Beauty Box. Trouwens er is nog veel meer. Kijk maar zelf even op de website van Locked & Loose. Kaartjes kopen kan ook via deze website. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis!

PEARL EVENT

Het Pearl event heb ik ook een paar keer bezocht. Je kan er met het hele gezin naartoe. Het is een grote beurshal met allemaal leuke, inspirerende stands. Variërend van kleding en art tot haar- en verzorgingsproducten. Je kunt ook aan workshops meedoen. Zoals de Chrismas hair styling door Sheado, Entwine Hydration and Moisture en Make-up tips. Schrijf je hier vooraf voor in. Het is snel vol.

Er is een live tattoo area. Tussendoor leuke shows. Dit jaar een demo van Aunt Jackies, Urban Dance Battle Kids en volwassenen, hair en fashion show en entertainment van La Rouge, Gio en eigenlijk nog veel meer.

Ook tijdens het Pearl event worden kinderen lekker beziggehouden. Ze kunnen schminken, speurtochten, er is een groot luchtkussen en een voorleessessie met Miss Alida. Ook heel leuk: het moeder-dochter arrangement. Je wordt samen met je kind lekker in de watten gelegd en je meisje krijgt een leuke goodiebag. Op de website van Pearl kan je meer info vinden en tickets kopen.

Ga jij naar een van deze events? Let me know! And have fun!!!

handtekening

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *