Algemeen

Event alert: Naturals in the City en Black and Mixed Hair Awareness event

By  | 

Aankomende weekenden is het feest voor haarliefhebbers. Want op zaterdag 28 mei in Amsterdam is het evenement Naturals in the City. En op zondag 5 juni Black and Mixed Hair Awareness Event in Lelystad.

event lang kroeshaar

NATURALS IN THE CITY

Naturals in the City is het evenement van The Natural Hair Club. In een intieme sfeer wordt je door deskundige bijgeschoold over alles wat met natural hair te maken heeft. Tijdens deze editie is Dominique van Curls of Nature te gast en zij geeft een interessante workshop. En ze gaan het hebben over de geschiedenis van black hair. Hierna kan je lekker loungen. Dit vindt allemaal plaats vanaf 17 uur in the GummmBar. Zie voor meer info The Natural Hair Club Facebook pagina of de NHC-website.

 

BLACK AND MIXED HAIR AWARENESS EVENT

Het Black & Mixed Hair Awareness Event is special voor ouders met kids met een mooie bos kroes of krullend haar. Je krijgt hier tips hoe je hier het beste mee om kan gaan. Bijvoorbeeld een demonstratie van het maken van een kinderkapsel. En een leuke modeshow met kleding voor kids. Het begint om 12 uur. Extra tip: tot 29 juni kan je een ouder en kind ticket kopen voor €10. Zie voor meer info de Black & Mixed Hair Awareness Event Facebook pagina.

 

EXTRA: ik heb net gehoord dat ik 2 kaartjes mag weggeven voor Naturals in the City. Laat hieronder een reactie achter dat je mee wilt doen. Vergeet niet je juiste mailadres in te vullen (wordt niet getoond). Om 12 uur trek ik 1 winnaar.

Ga jij ernaar toe? Laat het me weten door een reactie achter te laten.

Wil jij op de hoogte blijven van alle hair events? Schrijf je dan in op Lang Kroeshaar.

handtekening

 

4 Comments

 1. Michelle

  mei 28, 2016 at 5:29 am

  Jaaaa die kaarten wil ik heuuuul graag winnen😊

  • Lang Kroeshaar

   mei 28, 2016 at 8:58 am

   Leuk dat je mee doet. Je hoort het vandaag voor 13 uur.

 2. Geraldina

  mei 28, 2016 at 10:14 am

  Jaaa, ik wil ik wil graag

  • Lang Kroeshaar

   mei 28, 2016 at 12:00 pm

   Je hebt net op tijd gereageerd. Voor 13 uur maak ik de winnaar bekend. Succes !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *