Algemeen

Black Beauty Box: voor en door de donkere vrouw

By  | 

Jullie hebben al een tijd niets van me gehoord. Zo druk geweest met andere leuke dingen. Maar nu hoorde ik over de Black Beauty Box. Ontwikkeld voor en door de donkere vrouw. Deze blijkt naast beauty-artikelen ook vol met haarproducten te zitten voor verschillende haartypen. Van kroes tot krullend haar. En er is een speciale editie voor kids. Ik vind het een mooi initiatief, dus dit verdient aandacht!

 

WAT ZIT ER IN DE BOX?

Het is nog een mysterie wat er in de Black Beauty Box zit. Er zitten in ieder geval in: 3 full size en 1 travel size product, een make-over voucher, een tijdschrift en dus nog veel meer. De waarde zou ver boven de aanschafwaarde zitten van €17,50. De precieze inhoud van de box  wordt tijdens het Locked & Loose event op 3 oktober bekend gemaakt.

WAT IS DE MOEDER-DOCHTER BOX?

De moeder-dochter box is een versie voor moeder en kind die €27,50 kost. Deze box is een speciale editie ter ere van het Locked & Loose event kids edition. In de Moeder-dochter box zitten ook haarproducten voor kinderen, een make-over voor moeder en  dochter en leuke attenties van Miss Alida en My Brown Doll. Ik, als moeder van 2 meiden, ben vooral benieuwd naar deze versie. Goede haarproducten van kinderen zijn namelijk niet makkelijk te vinden en vaak ook nog erg duur. En ik sta helemaal achter de visie van Miss Alida en My Brown Doll. Super goed dat mijn meisjes zo een rolmodel hebben, waar ze zich mee kunnen identificeren.

HOE KAN JE DE BLACK BEAUTY BOX KOPEN?

De box is te koop via de website van het Locked & Loose event en via Double Beauty. Let op: de Moder-dochter box is alleen op de website van het Locked&Loose event te koop.

Kijk voor meer over deze box Black Beauty Box op Facebook en Instagram. Maak daar ook kans op de speciale Golden Beauty Box.

Zoals gezegd vind ik dit een geweldig initiatief. Is dit iets voor jou?

handtekening

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *